Om & kontakt

HÅRFABRIKEN

om oss...

Vi arbetar på ett miljövänligt och ekologiskt sätt med dig i fokus. Vi har valt en ekologisk linje med omsorg för dig som kund, oss själva och vår närmiljö.

 

Därför är alla produkter som vi använvder är naturliga, ekologiska och innehåller inga parabener, sulfater eller tillsatta doftämnen. ZenzTherapy tillverkas med ekologiskt certifierade ingredienser, allt för att ta hänsyn tiill vår inre och yttre miljö.

 

Stora Norregatan 2, 261 32 Landskrona

0418-58878

info@harfabriken.com

kontakta oss

Det bästa med frisöryrket är nog att få arbeta med det kreativa att få skapa något med händerna varje dag och att ständigt utvecklas Men även kund-kontakten är otroligt viktig att få kunderna att lämna salongen med ett leende på läpparna och med självförtroendet på topp är det man strävar efter varje dag.

Emmy Jönsson | ÄGARE

 

Emmy har arbetat som frisör sedan 2008 och kommer ifrån en så kallad "frisörfamilj" med morfar i spetsen som själv haft salong. Så det har nog alltid varit ett ganska klart vägval, att själv jobba som frisör. Emmy jobbar med alla tekniker/tjänster som vi erbjuds på salongen. Förutom en frisörutbildningen har Emmy även en makeup-utbidlning samt en hårersättning-perukutbildning i bagaget.

Det absolut bästa är att få göra kunder glada och nöjda

Det bästa med frisöryrket är att få vara kreativ och se att mina kunderna blir nöjda med det jag gör.

Det bästa med frisöryrket är att det är ett socialt arbete och att man får vara kreativ och hela tiden kan man utvecklas inom yrket. Kontakten med kunderna gör även yrket till det absolut roligaste.

Åsa Olsson

Åsa har varit frisör sedan 2005 och har alltid älskat hår och smink. Jobbar med det mesta inom färgteknik och klippteknik. Löshår, håruppsättningar, permanent och även smink.

 

Isabelle Heidenberg Landgren | ÄGARE

 

Isabelle har jobbat som frisör sedan 2010 och det var hennes kreativtet som gjorde att hon började arbeta som frisör. Isabelle gör nästan allt inom frisöryrket, som till exempel färgning, slingning, klippning, omber, baylage och extensions. Är även utbildad färgtekniker för Capura of Sweden med ekologiska märket Zenzherapy.

 

Felicia Petersson

 

Felicia har jobbat som frisör sedan 2014 och drogs till yrket då hon gillar att vara kreativ och att få arbeta med händerna. Felicia erbjuder allt utom permanent och extensions.

 

"Det bästa med yrket är att få vara kreativ och jobba med händerna.Se kunderna bli glada och nöjda av det man skapat"

 

Emelie Jönsson

 

Emelie har arbetat som frisör sedan 2016 och har tidigare jobbat i butik, så det sociala har alltid varit där. Kommer från en kreativ familj och har alltid tyckt om att jobba med händerna. Emelie utövar alla tjänster på salongen. Hon har ex utbildning på flera olika hårförlängningstekniker.

 

Att få se kunderna nöjda, att få jobba med händerna och att vara kreativ är det absolut bästa med yrket

"Det bästa med mitt arbete är att se mina kunder blir nöjda och att dom känner sig fina efter ett besök hos mig, Sen älskar Jag att man får vara så otroligt kreativ."

Lanny Nguyen

 

Vår Nagelteknolog och fransstylist på salongen, Hon har arbetat med Gelenaglar sedan år 2010 då hon tog sitt yrkesbevis i Malmö vid Christrio. Hon har även vidareutbildat sig sedan dess i olika tekniker som bla härdplastutbildning.

 

Hon har även gått den nya utbildningen inom Lilly Nails vilket gör att hon är godkänd att arbetar med dom bästa produkterna inom gelenaglar som då resulterar i kombination med hennes nogranna arbete ett långvarit resultat.

 

Kajsa Olsson

 

Kajsa har arbetat som frisör sedan 2012 Hon tycker att det bästa med yrket är mötet med kunderna samt att få vara kreativ och i slutänden se kunderna nöjda. Hon är utbildad i allt utom extensions och har även en perukutbildning i bagaget. strukturbehandlingar såsom permanent är ingen match för kajsa då hon även har fördjupat sig i detta under sin tid som frisör.