OM & KONTAKT

Stora Norregatan 2, 261 32 Landskrona

0418-58878

Emmy Jönsson (Ägare)

 

Emmy har arbetat som frisör sedan 2008 och kommer ifrån en så kallad "frisörfamilj" med morfar i spetsen som själv haft salong. Så det har nog alltid varit ett ganska klart vägval, att själv jobba som frisör. Emmy jobbar med alla tekniker/tjänster som vi erbjuds på salongen. Förutom en frisörutbildningen har Emmy även en makeup-utbidlning samt en hårersättning-perukutbildning i bagaget.

 

 

"Det bästa med frisöryrket är nog att få arbeta med det kreativa att få skapa något med händerna varje dag och att ständigt utvecklas Men även kundkontakten är otroligt viktig att få kunderna att lämna salongen med ett leende på läpparna och med självförtroendet på topp är det man strävar efter varje dag."

 

 

 

Isabelle Heidenberg Landgren (Ägare)

 

Isabelle har jobbat som frisör sedan 2010 och det var hennes kreativtet som gjorde att hon började arbeta som frisör. Isabelle gör nästan allt inom frisöryrket, som till exempel färgning, slingning, klippning, omber, baylage och extensions. Är även utbildad färgtekniker för Capura of Sweden med ekologiska

märket Zenzherapy.

 

 

"Det bästa med frisöryrket är att få vara kreativ och se att mina kunderna blir nöjda med det jag gör."

 

Felicia Petersson

 

Felicia har jobbat som frisör sedan 2014 och drogs till yrket då hon gillar att vara kreativ och att få arbeta med händerna. Felicia erbjuder allt utom permanent och extensions och kommer snart gå en barberarutbildning.

 

"Det bästa med frisöryrket är att det är ett socialt arbete och att man får vara kreativ och hela tiden kan man utvecklas inom yrket. Kontakten med kunderna gör även yrket till det absolut roligaste."

 

Åsa Olsson

 

Åsa har varit frisör sedan 2005 och har alltid älskat hår och smink. Jobbar med det mesta inom färgteknik och klippteknik. Löshår, håruppsättningar, permanent

och även smink.

 

 

"Det absolut bästa är att få göra kunder glada och nöjda!"

 

Emelie Jönsson

 

Emelie har arbetat som frisör sedan 2016

och har tidigare jobbat i butik, så det sociala

har alltid varit där. Kommer från en kreativ familj och har alltid tyckt om att jobba med händerna.Emelie utövar alla tjänster på salongen. Hon har ex utbildning på flera olika hårförlängningstekniker.

 

"Det bästa med yrket är att få vara kreativ och jobba med händerna.Se kunderna bli glada och nöjda av det man skapat"

 

 

Lanny Nguyen

 

Vår Nagelteknolog på salongen, Hon har arbetat med Gelenaglar sedan år 2010 då hon tog sitt yrkesbevis i Malmö vid Christrio. Hon har även vidareutbildat sig sedan dess i olika tekniker som bla härdplastutbildning.

 

Hon har även gått den nya utbildningen inom Lilly Nails vilket gör att hon är godkänd att arbetar med dom bästa produkterna inom gelenaglar som då resulterar i kombination med hennes nogranna arbete ett långvarit resultat.

 

"Det bästa med mitt arbete är att se mina kunder blir nöjda och att dom känner sig fina efter ett besök hos mig, Sen älskar Jag att man får vara så otroligt kreativ."